Followers

..Style Your Hijab..

Salam..

bw rini..
tetibe rase nak j0in contest ni..
meh kite usha sikit...


syarat-syarat yang tuan belog bagi ialah :


1) gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEH

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,dia tak reject,tapi dianasihat dulu.hehe

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box dia okay :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )

**************************

PIC YANG DIPERTANDINGKAN..

tag :

1 comment:

  1. as'salam..thanks for joining ! wish u luck then ^^

    ReplyDelete

 
All Right Reserved by Amira Blog Design by ANIS NADHILAH