Followers

..Girls Day Out..

Salam..

Hari ni aku kuar sakan beb..
balik2 keje tr0s outing ngan member2 tempat keje aku..
best gile....

tempat pertama yang di tuju..

Panggung Wayang...

layan cite ni...

**
**
**
**
**
**
**
**


seyes...
cite ni memang best sangat2..
makluman awal dari aku..
sesape yang de penyakit jantung jangan la teng0k ek..
memang banyak gile babak yang mengejut dalam cite ni..
menjerit2 aku teng0k nye..
da x peduli orang sekeliling da..hak3...



then..da bis cite..aku g jalan2 sekitar parade lak...em...name pun pempuan kan..x sah klo x sh0pping...s0...aku pun terbeli ar 2 helai baju..hik3... baju yang kedut2 tang lengan 2.mmg smart ar..dat's y aku rembat sampai 2 helai... :p



da penat tawaf 1 parade tu..
tetibe ternampak lak bendalah ni...

mesin urut ogawa...

masuk singgit untuk 5 minit..memang sedap gile die urut..dari kepala sampai ke kaki..time aku urut ni kat sebelah aku cina..el0k je pas turn aku abis..orang cina tu s0h aku sambung die punye..die nak blah masuk parks0n..aku ingatkan nak abis da masa die..rupenye 15 minit lagi daaa...memang luck ar aku time tu..kl0 kire2 balik..15 minit tu bersamaan 5 hengget..untung t0l aku...jelez x? jelez x? hik3...


pastu...ontheway nak balik...kant0i di situ...bile kawan aku teg0r..cakap baju aku pen0h ngan t0mpok merah...ad0i..jem t0l ar..tu la..urut sampai x sed0r diri lagi..kan da b0c0r..aku lupe gile nak angkat baju time d0k mengurut tadi..:p nasib baik la bawak beg...s0 dapat la c0ver sikit..


6 comments:

  1. waaa..windunye nak tgk wayg dgn ncik muchuk..sob2 bes ke crite ni..? =)

    ReplyDelete
  2. thanks for da info..i mean cite khurafat tu..bru nk g tgk hehhee

    ReplyDelete
  3. k0rg g ar tgk...cte ni mmg best n seram sgt...

    ReplyDelete

 
All Right Reserved by Amira Blog Design by ANIS NADHILAH