Followers

Set Katil Baru Utk Pengantin Baru :)

salam...

hari ni nak sembang pasal set katil.set katil minggu lepas dah beli..tapi asyik xde masa je nak update dalam blog yang penuh makna ni..hehe..minggu lepas hari jumaat lepas keje ayah aku ajak teman die g survey katil.die nak support sepenuhnye untuk bayaran katil tu...untung kan?hehe..bukan pe,dulu time akak aku kawin pun die jugak yang support.sekarang katil akak aku tu die dah amek bawak g umah die,so bilik pengantin ni xde la katil..

so pegi la kami jalan2 kedai perabot area manjung n sitiawan...ade banyak yang berkenan..geram je aku tengoknye..nak beli semua je rasenye tau.hehe..so setelah ditolak tambah dengan harga tilam + diskaun..dapat la aku set katil ni yang berharga rm1350 beserta tilam...die termasuk katil + almari 5 kaki + meja solek + kerusi kecik + meja sisi..normal set la kirenye tu kan? so ni lah gambar set katil yang aku dapat hadiah dari ayah aku....gambar di snap melalui xperia x8 aku je..so kualiti gambar agak kureng.. :)




p/s : bilik bersepah lagi..dalam proses untuk mengemas ke bilik pengantin je skang ni..hehe..

2 comments:

  1. hehe..2 la..excited die ank bongsu pempuan nk kawin..

    ReplyDelete

 
All Right Reserved by Amira Blog Design by ANIS NADHILAH