Followers

Aku Kaya Hari ni Weh!

Salam....

ari ni nak bercerita tentang wang...pada pendapat aku,wang sangat2 penting zaman skang ni.nak ke toilet pun kite perlu menggunakan wang.sungguh leceh hidup bergantung dengan wang ni kan.kalau kita x usaha mencari wang,makanye x payah la hidup kat muka bumi ni sebab confirm kite x boleh hidup...huahuahua....motif????

beb,act aku cite pasal duit ni sebab aku ngah kaya ari ni.semalam akaun maybank aku de singgit lebih je tau.n0w da bertukar ke rm2++++...huhuhu....sungguh pelik bin ajaib kan? ari ni rezeki aku mencurah2 jatuh ke ladang gandum.. :p (maaf,sejak kaya ni otak cam da x btl sikit) hik3...

tadi kan,aku gayut ngan mr.apit..lebih kurang 2 jam gak ar.al-maklum la,semenjak 2 menjak ni rase macam single je plak sebab masing2 bz.aku bz hang out ngan member2 aku,yang mr.apit lak bz dengan ker0jenye!...s0 tadi je la masa untuk melepaskan rindu sebab kami berdua tengah free..tadi,nyembang punye nyembang,tetibe aku tanye pendapat mr.apit pasal ubat nak bagi gemuk.x kesah la jenis pil or susu..mr apit ckp,die setuju 100% klo aku nak beli.die sanggup bagi duit..hak3...n katenye,kol 8 die soh aku cek akaun..

pas mkn,aku pun try la login maybank 2u...saje je check akaun nak tengok die masuk tol2 ke x.sebab kadang pkwe aku ni bukan betul..gebang kuat! haha...then,da login,aku tengok.. OMG!! akaun aku de rm2++++..bapak terkejut aku di buatnye..check2 tengok mr.apit masuk kat aku rm500...hahaha....gle tol die ni.byk nau masuk duit kat aku.ingt nak beli ubat gem0k 2 mahai sangat gaknye.pedulikan....janji baki aku punye...huahuahua..

p/s : baki selebihnye rupenye gaji + ot aku da masuk beb...kaya aku di buatnye...hak3...to mr apit,tengs sangat2 sebab menghulurkan duit yang banyak tu yerk.sayang sangat2 kat kam0o...


4 comments:

  1. Wah, jd memang utk beli ubt gemok lah tuh? Tak nak cube appeton? Hik2. JK. :)

    ReplyDelete
  2. nth la...x survey lg nk bli pe..

    ReplyDelete

 
All Right Reserved by Amira Blog Design by ANIS NADHILAH