Followers

Gaji Pertama sbg MLT

Salam...

hari ni gaji... :) gaji pertama yang aku dapat sebagai seorang medical laboratory technologist.. cukup banyak berbanding gaji aku yang sebelum ni..n cukup banyak jugak la aku kuarkan tadi sebab nak settle kan hutang piutang t'masuk la hutang moto kat bapak aku n nak bayar ptptn...pastu nak simpan sikit kat asb...untuk masa depan..hik3..

gaji pertama ni aku dengan baik hatinye g belanje 1 family aku makan kfc...7 set snack plate aku order tadi..kopak jugak la kan.tapi tak pe la,bukan selalu...belanje makan sebelum bermulanya puasa ni..bila tengok dorg makan,rase puas gile.sebab dah lama x belanje macam tu..last ritu pun bulan 1 kot aku banje makan besar...tu pun pizza je rasenye...kali ni ubah selera ke kfc sebab pizza kat tempat aku tutup..tengah renovate..

k la,ade member datang lak...bye2...

2 comments:

  1. aah klu sis xkeberatan hrp leh share brapa gaji mlt. tq :)

    ReplyDelete

 
All Right Reserved by Amira Blog Design by ANIS NADHILAH