Followers

Kisah hari ini..

  Salam...

Alhamdulillah hari ni dah puasa yang ke 27 kalau x silap...maaf daku x kira sebab tahun ni banyak tuang..1st sebab pantang abis lambat..then,sebab kekurangan tenaga sebab BF kan si ammar farish budak bam2 yang kuat nyusu tu.hehe..dok kira2 balik memang banyak la kene ganti balik puasa nanti..jenuh la...

Hari ni puas rasenye sebab dapat drive dari manjung ke penang setelah sekian lama x memandu.huhuhu...macam dapat bonus lak excitednye yerk.hik3..asben pulak duduk sebelah memangku si kecik tu.asalnya nak bawak dari manjung sampai ke tol changkat jering je.last2 dekat nak sampai tol cakap asben alang2 biar bawak sampai penang je la.hehe...die pn on je..ok la tu kan..untung la dapat rilex kat sebelah..selalu daku je jadi penumpang..

Tadi masa dah nak sampai tol juru gaduh jap dengan asben..langsung x bertegur sampai dah balik rumah pun.dua2 senyap je buat hal masing2..sampai je rumah terus aku kemas2 barang yang bawak dari manjung,kemas pakaian2 semua termasuk la kuih2 raya yang aku bawak hasil dari belian masa kuar dengan asben semalam.bile tengok aku diam buat deq je mula la asben dok cuit2 amek hati aku balik.aku buat donno je.konon nak tunjuk ego la..hehe..punca gaduh sebab...aku tukar channel radio.die tengah syok layan lagu aku tros tukar dari button yg kat stereng kete.hangin la die..tu yg die marah aku.hehe...jahat aku kan?sekarang asben dah g keje.balik karang ok la balik ni.majuk2 manje je sebab kene marah tadi. :)

Esok farish nak kene cucuk untuk 2 bulan.nurse kk pesan cucuk kali ni baby demam.lahai harap2 jangan la demam.kita dah nak raya la farish.kalau demam x syiok la nak g beraya nanti sebab x dapat makan ketupat dan rendang puas2..hik3..agak2 berapa la berat farish sekarang ni ye.last timbang masa sebulan yang lepas 3.9kg..sekarang ni mau la 4kg lebih da ni..sebab mummy dah pancit bila dukung farish pegi mane2.mummy ni kecik je syg oi..hehe..

Latest gambar kami masa g AEON seri manjung semalam...credit to puteri darwisa yg tolong snapkan pic ni masa datang melawat die semalam..hehe..








I blog with BE Write

4 comments:

 
All Right Reserved by Amira Blog Design by ANIS NADHILAH