Followers

2nd interview

salam..

hari ni aku g lagi hospital pantai ipoh tempat aku interview hari tu..disebabkan dorang call suruh datang,makanya time lunch tadi aku pun bergegas la g sane.kali ni datang untuk die terangkan kan lagi berkenaan environment kawasan tempat keje tu.tapi xde confirmation lagi yang aku ditawarkan job tu.entahla...x berani nak komen lebih sebab kang tak dapat buat malu jerk.

jumpe je tadi tr0s die terangkan macam2...gaji,elaun,on call, n wat ever la..memang perfect la die cite kat aku.n die cakap die memang nak aku keje kat situ sebab staff memang tak cukup.die suruh aku pikir dulu masak2 sebab keje ni ade shif.tapi last shif kol 9 mlm jerk.then aku pun buat confirmation time tu jugak.aku terima job tu..hehe...nak tunggu ape lagi kan? rezeki depan mata dah..pastu die kata kat aku.tunggu offer latter dari HQ hospital pantai kl kuar baru la aku boleh antar surat resign kat tempat keje aku yang skang ni.emm.....tak sabarnye nak resign...hik3... :)

aku harap dapat la job ni sebab dekat sangat dengan umah aku.sewa umah tak payah,makan disediakan,kenderaan pun ade.s0 memang tak de masalah langsung la klo aku terima job tu.lagipun tu kan bidang yang aku blaja.sia2 la kalo aku tolak kan? gaji pun sedap la jugak daripada yang skang ni..ok sangat..

p/s : perjanjian aku ngn mr.apit.. "klo dapat keje tetap boleh kawin dah".. makanya??? kui3...

5 comments:

  1. kawen jgn lpe ajak taw2! hehe

    ReplyDelete
  2. hehe...haruslah ajak..tp bile ntah ler... :p

    ReplyDelete
  3. damha....tahniah kerna dpt keje baru...nanti leh kawin cepat cikit...he333

    ReplyDelete
  4. nak tanya, brape gaji utk mlt dkt pantai ek?

    ReplyDelete

 
All Right Reserved by Amira Blog Design by ANIS NADHILAH